Belépés

TámogatóinkSocial Engineering WiFivel

avagy hogyan csajozik egy hacker?

Anonymous küldte be a hírt:

A mai nap meglátogattam egy hotspotot, kiválasztottam egy szimpatikus hölgyet és megpróbáltam minél többet kideríteni róla.
A lány előttem ült két asztallal így könnyedén ráláttam a gépére, legalábbis a böngészője felső részéből láttam, hogy körülbelül melyik siteon is jár éppen.
Indítsuk a sniffert!
Pár perc csomaggyűjtés és a hölgyemény kijelzőjének vizslatása után megjött a kívánt eredmény. Az adott időben három weblapot is meglátogatott, ez alapján sikerült megállapítani az IP címét, így a következő körben már könnyebb volt a dolgom, elég volt szűrni erre az IPre. El is indult az ethereal, én meg közben elmentem a pulthoz kérni egy kávét, hagytam a gépet dolgozni.

Az kávé után következhett az adatok feldolgozása.

Sikerült kideríteni az MSN loginját, azt, hogy épp utazni keszul, sőt még azt is, hogy nagy valószínűség szerint a bika jegyében született. (meglátogatta a http://astrology.yahoo.com/astrology/love/daily/taurus weboldalt)

Ez alapján egy tapasztalt vadkan már simán el tud csevegni a csajjal, sőt eljátszhatja a nagy mágust azzal pl, hogy kitalálja mikor született. :)

Kellemes drótnélküli romantikázást!

Eddig a cikk, a tanulságot mindenki vonja le és dobja be kommentnek.