Belépés

TámogatóinkHacktivity 2005

Idén harmadik alkalommal rendezték meg az IRIS konferenciaközpontban a két napos Hacktivity találkozót szeptember 17-én és 18-án.

A konferencia szervezői bemutatták idén, hogy van lehetőség fejlődni, és kell is, ugyanis a 2005-ös rendezvény nagy ugrást tett meg a tavalyi konferenciához képest mind a helyszín szempontjából, mind pedig az előadásokkal kapcsolatban. Bár a szervezők saját bevallásuk szerint közepesen voltak megelégedve, szerintem idén több résztvevője is volt a konferenciának, illetve a környezet és a technikai felszereltség jelentősen javult.

Az előadások közül minden képpen érdemes kiemelni a Bluetooth biztonság című előadást Krasznay Csabától, illetve Kovács Zsolt Adatvédelem – Social Engineering előadását. Mindkét előadótol remekül összeszedett és előadott prezentációt lehetett hallani.

Sajnos idén az egyesületünk nem vett részt olyan mértékben sem játék előkészítésben, sem pedig a WiFi kiépítésében, mint tavaly, de igérjük, hogy jövőre, főleg a sok érdeklődőre való tekintettel, újra lesz WLAN játék. :-)

Kapcsolódó linkek:

Hacktivity előzetes
IT News - interjúk
Hacktivity
WiFi prezentáció