Belépés

TámogatóinkHonlap

HuWiCo.hu upgrade

A huwico.hu alatt futó szervert ma délután 16:30-tól lecseréljük egy -- reményeink szerint -- jóval megbízhatóbb és gyorsabb vasra. Az upgrade előreláthatóan este 19:00-ra befejeződik, viszont a szerveren futó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek ebben az intervallumban. Nem fog működni a honlap, a fórum és a wiki sem. A levelezőlistákat a leállás nem érinti, azok zavartalanul üzemelnek majd tovább.

Köszönjük türelmeteket!

Megújult weboldalunk!

Ismét engem ért a megtiszteltetés, hogy bejelentsem megújult honlapunkat. Remeljük mindenki megelégedésére mától új arculattal és kibővült tartalommal jelentkezünk.

A főbb változások a következők:

HuWiCo fórum RSS feed

Mától elérhető fórumunkhoz is teljes RSS feed. Aki esetleg nem tudná mi is ez, annak egy rövid leírás az RSS-ről itt található. Reméljük ezáltal is könnyebbé válik a Titeket érdeklő témák, hozzászólások nyomonkövetése. Az észrevételeket ezúttal is a support@huwico.hu emailcímre várjuk.

Szavazás: Jössz a második HuWiCo találkozóra?

Lezárult a Honnan kerültél az oldalra, az eredményeket megtekintheted itt.

Következő kérdésünk, hogy jössz-e a második HuWiCo találkozóra?

Szavazni a szokásos helyen -az oldal jobb oldalán- lehet.

https://www.huwico.hu !

Mától elérhető oldalunk SSL alatt is!

https://www.huwico.hu

Szavazás!

Lezárult az "Épitettél már antennát?" c. szavazásunk.
Az eredményeket megtekintheted itt.

Következő kérdésünk azt próbálja meg kideriteni, hogy honnan keveredtetek az oldalunkra.
Szavazni itt tudsz.

Sapka, sál, RTFM

Lelkes csapatunk készített egy szószedetet, amivel reméljük, hogy egy kicsit jobban érthetővé válnak a honlapon, fórumon, ircen elhangzott szakmai kifejezések. Megpróbáltuk összeszedni az összes lényeges rövidítést és fogalmat ami felmerülhet. A lista valószínűleg nem teljes, ezért folyamatos bővítés alatt áll. Ha szeretnél te is dolgozni rajta, esetleg javaslatod van ezzel kapcsolatban, irj a support at huwico dot hu címre!

A doksi letölthető cvs-ünkből (glossary.tex), valamint megtalálható a honlapba ágyazva Dokumentumaink között.

HuWiCo v2.0

Nos örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a várva várt új honlapunk, valamint átkerült saját szerverünkre. A hostingot az SWI Kommunikációs Kft biztosítja. A megszokott tartalomhoz pár újdonság is társul:
- hozzászólás a cikkekhez
- automatikusan cvs-ből frissülő dokumentumok
- az ehhez tartozó CVSWeb interfész
- HotSpot oldal
- RSS feed
- szavazás
- átláthatóbb kategorizálás

Elkészült a HuWiCo hp (rc1)

Késve bár, de törve nem... elkészült a HuWiCo hp-ja. Ezúton is köszönet Josephus-nak a munkáért és a PHP nuke "buherálásáért"!

... Ahogy te is láthatod végre elkészült az igért homepage! Persze még mindig fejlesztés alatt áll - valószínűleg ez míg HuWiCo lesz addig folyni fog - de itt várhatóan már több információval tudunk szolgálni az anonymous látogatók számára. Az elmúlt hetekben az eddigi tagok igen aktívak voltak - ez leginkább a levelező listán követhető nyomon - de ezentúl a hangsúlyt inkább az oldal tartalmának feltöltésére próbáljuk helyezni (ékes magyarsággal megfogalmazva :P

... Várhatóan pár helyen inkább wiki formájúra lesz átalakítva az oldal, ezzel is a community jellegét tükrözve a társaságnak.