Belépés

TámogatóinkVoIP

Voice Over IP

HOP1502 - WiFi-s telefon

A Hop-on Inc. hétfőn bejelentette, hogy új WiFi-s telefont kíván piacra dobni, mindössze 39 dolláros áron. A telefon segítségével bárki biztonságosan telefonálhat bármely hotspotról, legyen az kávézóban, vagy a pusztában.

Magyar Skype Club

Felismerve a Magyaroszágon megnyilvánuló egyre nagyobb érdeklődést, a Skype International részben megjelent a magyar nyelvi változat is!

A Skype magyar oldala: http://www.skype.com/intl/hu/index.html

Köszönet a fordítók fáradozásának!

TI: új WLAN VoIP chipset

A Texas Instruments Inc. új chip készletet jelentett be, amely a hordozható IP telefonokkal WLAN hálózatokat használhatunk.

Skype gondok az iPaq és Axim készülékeken

Nem csak a 6315-ös iPaq-kal vannak problémák, hanem a Skype új Pocket PC verziójával is.

Skype PDA

A VoIP technológiájáról híres Skype Technologies kiadta hasonló nevű programját Wi-Fi kapcsolat létesítésére alkalmas Pocket PC-khez.

Skype Mac OS X-re

Megjelent a méltán népszerű Skype első bétaverziója Mac OS X-re is. A Skype Technologies SA programjának segítségével a felhasználók az interneten keresztül hívhatják egymást, illetve fizetős szolgáltatásként lehetőség nyílik a hagyományos telefonhálózattal való kapcsolatra is.

Voice over WiFi otthon!

Van aki nem a hasát süttette egész nyáron. A Vonage -VoIP szolgáltató- és a Netgear -vezetéknélküli eszközgyártó- az otthoni felhasználókat veszi célba új szolgáltatáscsomagjával.

SkypeOut még idén

A Skype -egy peer-to-peer VoIP program- irói megpróbálnak betörni az IP telefonálás világán kivülre.
A Skype új verziójával hivható lesz világszerte minden telefonszám (természetesen pénzért, a neten való telefonálás továbbra is ingyenes marad).

A Cisco szállitja a Boeing VoIP megoldásait

A Boeing hang-, adat- és videohálózatainak elemeit a Cisco fogja szállítani. A Boingnek 2001 óta van egy teszt VoIP hálózata, amely ~4500 IP telefont tartalmaz Missouri (Texas állam), Utah és Washington városokban.

Forrás: The Register