Belépés

TámogatóinkHuWiCo

Huwico.hu relaunch

Hosszú kihagyás után újra üdvözlünk mindenkit, újraélesztettük a siteot. Az egyesülettel - illetve leginkább a társasággal - kapcsolatban még kérdéses, hogy mi lesz a jövőben, de rajtatok is sok múlik, a régi tartalom, valamint a hangulat talán meghozza valakinek a kedvét, hogy új emberként csatlakozzon.

A bullshit-generálás helyett álljanak itt az elérhetőségek, akit érdekel a társaság, a wifi, a "hackelés", az alábbi helyeken ér el minket, illetve egymást:

Weboldal: http://www.huwico.hu
Fórum: http://forum.huwico.hu

Üdv,
HuWiCo

Negyedik HuWiCo találkozó

Szeretettel várunk mindenkit október 21-én a Szimpla Kertbe, a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő HuWiCo találkozóra. Négy előadással készülünk, majd szeretnénk, ha velünk tartanátok az estébe nyúló közösségépítő sörözésre, beszélgetésre. Részletesebb információk a conf.huwico.hu oldalon. Gyertek!

Karácsony :)

Békés Karácsonyt és Boldog Újévet kívánnék minden olvasónak, - azthiszem mondhatom - az összes Huwico tag nevében!

HuWiCo kajálás - a második...

Hatalmas feladatot vállaltunk, elhatároztuk gömböly?re tömjük a sok kockát!
4kg hús, 4kg krumplee, sok liter sör, rengeteg szúnyog, 1 mosquito, néhány élôsködô és leskelôdô. Emellett Z0l még mindig azt hiszi, hogy a Duna túlpartján is van egyetem, Darkman az innensôrôl sem gondolja, VesziGrôl kiderül, hogy piromániás, Ködmönrôl, hogy már rég gömböly?re tömték. És még sok minden, de haladjunk csak szép sorjában.

HuWiCo Web-Chat

Azok számára, akik nem rendelkeznek külön IRC klienssel – esetleg nem tudják mi az az IRC -, lehetővé vált, hogy elérjék a #huwico csatornát, pusztán böngészőjük segítségével. A csatorna egyfajta online beszélgetős fórum mindenki számára, aki érdeklődik a HuWiCo egyesület valamint a Wi-Fi technológiák iránt, kérdése van, vagy segítségnyújtásra van szüksége. A csatornán mindig található pár ember, akik biztosan készségesen válaszolnak az érdeklődő kérdésekre.

Harmadik HuWiCo találkozó - letölthető előadások

Megtartottuk harmadik nyilvános találkozónkat, melyen nagy örömünkre számos érdeklődő jelent meg. Ígéretünkhöz híven letölthetővé tettük mindegyik elhangzott előadás anyagát.

Wireless a hegyekben

A Wlan2k, a ZPNet.hu és egyesületünk együttműködésének eredményeképp mától ingyenes internethozzáférést biztosítunk Nógrád megye néhány részén.

HuWiCo 2004

Véget ért a 2004 -es esztendő, úgy vélem érdemes ennek kapcsán röviden összefoglalni mi történt velünk, veletek az elmúlt egy évben.

Második HuWiCo találkozó - 2004. Október 2. szombat - élőben

Itt vagyunk a második HuWiCo találkozón.

15:10
Lement pár előadás, illetve a noderunner verseny.

Ismerkedés az egyesület tagjaival

Néhány rövid kérdést tettünk fel az egyesület tagjainak, melyeken keresztül szeretnénk kicsit bemutatni őket. Kik ők, mit csinálnak, mit gondolnak a WiFi-ről, stb. A válaszadók listája folyamatosan bővűl majd, csak mindenki WiFi-zik ezerrel és nem ér rá válaszolni ;)

HuWiCo találkozó - beszámoló

Megvolt, jóvolt, ha kiheverjük a "fáradalmakat", akkor majd írunk is róla.
Addig nézegessétek a képeket itt.Akinek vannak további képei a találkozóról, az legyen kedves szóljon nekünk.

Egy tanulmany a HuWiCo szellemisegerol

egy roadmap-nak is tekintheto tanulmany keszult a HuWiCo-rol, illetve annak szellemisegerolMagat a tanulmanyt pdf formatumban innen szedhetitek le.
A szerzo anonimitasat kerte, tehat az esetleges megjegyzeseket wiking at huwico.hu cimre juttasatok el.