Belépés

TámogatóinkTúl az ötvenezren

A JiWiRe által fenntartott jelenlegi legnagyobb online Hotspot adatbázisban, a világszerte található publikus Wi-Fis helyek száma elérte, sőt már jócskán át is lépte az 50 ezres értéket. Jelen pillanatban kb. 55 ezer Hotspot adatai és elérései találhatóak meg benne.

Majdnem egy éve tettünk említést elősször a JiWire kereshető adatbázisáról, akkor kb. 28 ezer volt a tárol Hotspotok száma. Nos, ehhez képest a jelenlegi 55 ezerm alátámasztani látszik azokat a 2005-re szóló jövendöléseket, melyek legkevesebb 100 ezer Hotspotot jósolnak kicsiny bolygónkon. (Szerintem ennél jóval több lesz, sőt, most is több van már mint 55 ezer, hisz rengeteg hely nem kerül bele valamilyen okból kifolyólag a listába, köztük a HuWiCo-s Hotspotok sem. Nem tudjuk miért, pedig bejelentettük őket.)

Az országok versenyében természetesen az USA áll az első helyen, több mint 21 ezer Wi-Fi elérést biztosító hellyel, őt Nagy-Britannia és Németország követi. A TOP 10 Wi-Fi városok rangsorában viszont meglepetésre London vezet, Tokió és New York előtt.

Mint azt korábban említettük, az adatbázis offline formában is böngészhető, semmi másra nincs szükségünk mint letölteni a JiWiRe oldaláról a Jiwire HotSpot Locator -t, feltelepíteni, használni, és időnként update-elni a listát.

Bővebben a Jiwire HotSpot Locator-ról: Offline HotSpot kereső