Belépés

TámogatóinkNETGEAR és IPWireless UMTS TD-CDMA Mobile Broadband Router szolgáltatóknak

Santa Clara, California és San Bruno, California -2005 december 12 – a NETGEAR, technológiaalag fejlett, márkás hálózati termékek világméretű forgalmazója, és az IPWireless, az UMTS TD-CDMA mobil szélessávú technológia vezető fejlesztője, bejelentik közösen fejlesztett terméküket, amely elérhető mobile operátoroknak és szélessávú szolgáltatóknak világszerte.

Az új NETGEAR UMTS TD-CDMA Mobile Broadband Router-rel az szolgáltatók növelhetik szolgáltatásaik értékét, azáltal, hogy lehetővé tesznek az előfizetők számára egy egyszerű lehetőséget, amivel az UMTS TD-CDMA mobil szélessávú hozzáférést integrálhatják WiFi-vel és Ethernet-tel, hogy mobil, hordozható vagy állandó hotspot-okat hozzanak létre.

Mobil és szélessávú szolgáltatók akik kiépítették a UMTS TD-CDMA hálózatot, most ajánlhatják a NETGEAR UMTS TD-CDMA Mobile Broadband Router-t előfizetőiknek. A router támogatja az UMTS TD-CDMA hálózatokat bármelyrendelkezésre álló sávban.

A NETGEAR UMTS TD-CDMA Mobile Broadband Router adatai:

LAN Portok: négy (4) 10/100 Mbps auto-érzékelős, RJ-45 portok
Vezeték nélküli interfész: WLAN beépített 802.11g és mobil szélessávú hozzáférés UMTS TD-CDMA-val
Biztonság: tűzfal SPI, DoS támadásvédelem, IDS loggolással, jelentéssel, e-mail riasztással, és web URL tartalom filterezéssel, VPN funkció (IPSec, PPTP, és L2TP)
Méret: 3cm * 22,4cm * 15,3 cm

A TD-CDMA-ról:

Az UMTS TD-CDMA, egy 3GPP alapú technológia, egy mobile szélessávú megoldás GSM szolgáltatóknak. Átlag magas szektor kapacitása, az erős cella teljesítménye és alacsony megabitenkénti költsége, idálissá teszi a UMTS TD-CDMA-ot a tömegpiacot megcélzó mobil szélessávú és multimédia hálózatok részére.