Belépés

TámogatóinkVédelem - antenna bemenetre, hálózatra...!

Az Ostelsat e-Bolt weboldalán találtam ezt a pár hasznos, Ethernet hálózat, elektromos hálózat és antenna védelemre használható eszközt...[>>click tovább>>]

"A túlfeszültségvédő csökkenti a károk kockázatát, amelyet a villamos távvezetékekben tapasztalható lökésszerű változások a tv-ben, rádióban, számítógépben vagy más elektromos berendezésekben okoznak...Elektromos és telefonvonalak alkotják a kábelek hatalmas hálózatát, amely szinte az egész világot behálózza. A berendezések, amelyek ezekhez a hálózatokhoz csatlakoznak ki vannak téve az ebben a rendszerben fellépő esetleges zavaroknak és előre nem látott eseményeknek. Ráadásul még ezeket a zavarokat tetézik a légköri elektromos kisülések (statisztikailag 20 vihar egy év alatt) s ezen kívül a különböző növények, fák okozta problémák, erőművek zavarai és más egyéb hálózati zavar. Jó lenne ennek elébe menni! Ezt szolgálják a különböző erre a célra kifejlesztett konnektorvédelmek, amelyek a kisebb készülékeket hivatottak védeni: számítógép, audio-video berendezés, faxok, modemek, mérőeszközök, műholdvevők stb. Ezek a védelmi eszközök minimalizálják az előbb felsorolt zavarok elleni károkat, de mivel ennek intenzítása is lényegi kérdés, ezért 100%-osan senki nem tudja garantálni a teljes védelmet. Mindenesetre a drága berendezések védelme megér annyit, hogy azoknak bekerülésénél töredékébe kerülő védelmi eszközöket alkalmazzunk."

Computer Network LH Protector
Az Ethernet hálózat védelmére használható okos kis szerkezet, melyet az eszköz (AP, WLAN router, stb...) és az Ethernet kábel közé iktatva védi az elektromos berendezést a túlfeszültség ellen. A megfelelő földelésről egy kábel segítségével kell gondoskodni !

Gázos villámvédő AL-NMNFB-9
Működésében eltér az előző eszkötől - egy gáz cső található a modul közepén - de funkciója tulajdonképpen ugyanaz ! Az eszköz (AP, WLAN router, stb...) és az antenna közé iktatva (N male - N female csatlakozóval rendelkezik, pl. körsugárzókhoz kiválóan alkalmazható) véd az esetleges túlfeszültség ellen. A földelésről itt is egy kábel segítségével kell gondoskodni !

Safety Multi-Outlet Extension Cord with Surge Suppressor
A bonyolult és hangzatos név tulajdonképpen egy hagyományos 5 foglalatos hosszabbítót takar azzal a különbséggel, hogy ellátták túlfeszültség védelemmel. A csatlakoztatott berendezéseket (AP, WLAN router, stb...) megvédei az elektromos hálózaton keletkezett túlfeszültség ellen.

radiohead
HuWiCo - ((.Káloz Wireless.))