Belépés

TámogatóinkÚj WiFi zónák a Szigeten és a Budapest Plázson

"Új szolgáltatással találkoznak az idei augusztusi Sziget Fesztiválon és a Budapest Plázs elnevezésű rendezvényen az internetezők: ingyenes WiFi zóna kerül kialakításra.

A Sziget Fesztiválon az Internet sátorban és annak 15 méteres körzetében ingyenes WiFi zónát hoznak létre, amelyhez bárki, bármennyi ideig csatlakozhat."

A WiFi zónában a WLAN modullal rendelkező mobil számítógépekkel (laptopokkal, kéziszámítógépekkel) vezetékes összeköttetés nélkül kapcsolódhatunk a világhálóra és tölthetjük le emailjeinket. Az Internet-sátrat az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, a sávszélességet a Datanet szolgáltatja.

A Budapest Plázs rendezvényen pedig nem csak a WiFi zóna kialakítása újdonság, hanem az Internet sátor megvalósítása is. Augusztus 8-tól az Újpesti rakpart 300 méteres szakaszán a WLAN modullal rendelkező mobil számítógépekkel bárki ingyen, vezeték nélkül csatlakozhat az Internethez a WiFi Zona kijelölt területén belül, tahát nem csak a sátorban, hanem annak környékén is netezhetünk."

Forrás: budapest.hu

Kapcsolódó cikkek: HuWiCo hotspotok

Megjegyzés: Nem értem, hogy miért nem keresnek meg minket? Szar a PR-unk. :(