Belépés

TámogatóinkWiFitérkép.hu

A hétvégi Hacktivity-n keresett meg bennünket Bucsay Balázs aki egy nagyon szuper és érdekes oldalt készített WiFi témával kapcsolatban...>>!!TOVÁBB!!>>

*Az oldal elérhető: ITT
Beillesztettem ide Balázs levelét, mert ebben van a lényeg és azt hiszem sok minden más is a WLAN közösségekkel kapcsolatban. ÍRJATOK Balázsnak és KERSSÉTEK FEL weboldalát !

"Szóval az oldal amit sikerült összehoznom, a http://www.wifiterkep.hu lenne. Az oldal egy kisebb, remélem később nagyobb wifi portál lenne, ahol cikkek, hírek jelennének meg, forumba lehetne diskurálni stb. A fő profil, ami remélem a későbbiekben megfog minden laikust és hozzáértőt egyaránt, az pedig a térkép rész, ami google maps-hoz hozzádobott saját implementáció. GPS-el bemért wifik adatait, feltöltve rögtön meg is jelenik minden a térképen. Ez annyival jobb talán a hotspotter és stb oldalaktól, hogy ezen "minden" AP szerepel. A jövője az oldalnak az lenne, hogy a közösség szolgálja ki az oldalt és az oldal pedig a közösséget, vagyis mindenki akinek megvannak az eszközei és szeretne hozzátenni az oldalhoz, valamilyen formában, azt szeretettel várom, benneteket is. Egyenlőre nincs sok adat fenn, mivel cikk és hírezésre nem érzem túl alkalmasnak magam, ezért nem hiszem, hogy a jövőben ezt folytatni fogom túl aktívan, a térképet, meg ahogy tudom úgy frissítem az adatokkal, arról amerre jártam. Remélem megfog az ötlet titeket, beszálltok a fejlesztésbe, és kirakjátok az oldalra. Úgy láttam, hogy mostanság picit megsüllyedt a wlannal foglalkozó közösség, nem sok embert érdekel, és csinálja aktívan, talán ezzel az oldalal, hozzásegíthetek, ahhoz h újra fellendüljön a közösség. Ja és ráadásul a lap elég jó kis statisztikát is tud felállítani a magyarországon használt AP-k beállításairól."