Belépés

TámogatóinkZyXEL AG-225H - 802.11a/b/g USB adapter és Wi-Fi kereső

A ZyXEL cég nem régiben egy új hasznos eszközzel bővítette termékpalettáját. A ZyXEL AG-225H egy USB-s a/b/g szabványokat támogató vezetéknélküli hálózati adapter és egy önállóan használható Wi-Fi kereső...

A ZyXEL cég nem régiben egy új hasznos eszközzel bővítette termékpalettáját. A ZyXEL AG-225H egy USB-s a/b/g
szabványokat támogató vezetéknélküli hálózati adapter és egy önállóan használható Wi-Fi kereső...

Az eszköz egy nagyszerű választás azok számára akik azzal töltik szabadidejüket, hogy "vezetéknélküli hozzáférési pontok után vadásznak".
Persze nem kifejezetten az Ő számukra készítette el ezt a nagyszerű kis eszközt a ZyXEL -- az AG-225H használatával minden részletes információt megtudhatunk az adott accesspoint-ról (hozzáférési pontról). Egy kis LCD kijelzőn tájékoztatja tulajdonosát az SSID-ről (WLAN azonosító), a kódolás és annak típusáról (WEP és WPA), a jelerősségről és a csatorna számáról, valamint arról, hogy az access point milyen módban üzemel (a/b/g).

Az eszköz különlgessége, hogy a Wi-Fi keresőtől független USB-s vezetéknélküli adapterként is üzemel; tehát egy PC vagy Notebook USB portjára csatlakoztatva azonnal képes kapcsolódni az általa felfedezett accesspoint-hoz.
Az AG-225H támogatja a 802.11 kompatibilis MIMO és Pre-N hálózatokat és a 2.4Ghz és 5Ghez-es ferkvencia sávokon üzemelő eszközöket egyaránt; a titkosítási eljárások közül pedig a WPA és WPA2 megoldásokat.
Az ára nagyjából 100$ körül várható, ami képességeit figyelembe véve egyáltalán nem mondható magasnak.

Forrás: [Digital-Lifestyles.Info]
Link(s):
AG-225H: ZyXEL's Wi-Fi Finder Hunts Hotspots Hastily
ZyXEL AG-225H Wi-Fi Finder

Hanga Csaba [Radiohead]
HuWiCo - ((.Káloz Wireless.))