Belépés

TámogatóinkD-link Gigabit Game Router

A D-link piacra dobta DGL-4300-as úgynevezett gaming routerét, mely a GameFuel-nak elnevezett új csomagfeldolgozási módszer segítségével, a játékokhoz tartozó csomagoknak nagyobb prioritást és sávszélességet biztosít, mint például az email vagy FTP alkalmazásokhoz tartozó csomagoknak.

Ezen újítás mellett a router az első olyan wireless router, mely Gigabit (1000Mbps) ethernet portokkal (4db) van felszerelve. A wireless sebesség is fel van turbózva, a D-link által használt Super G technológiával akár az elméleti 108Mbps-et is elérhetjük. (A kliens oldalon szintén szükség van a Super G technológiát támogató eszközre.) Mint látjuk, a D-link igyekezett mindent beleadni, hogy a játékosok ne bosszankodjanak a zavaró lagok miatt :)

Az eszköz természetesen támogatja a különféle titkosítási eljárásokat (WPA, WPA-PSK), van MAC cím szűrés, csomagszűrő tűzfal, külső-belső naplózás, WDS (wireless distribution system) támogatás, email értesítés, parental control, és egyéb megszokott dolgok.

Új termékcsaládjának támogatására a D-link létrehozott egy új website-ot is, ezt a http:games.dlink.com címen érhetjük el.

Az eszköz decembertől kerül a boltokba, az ára kb. 180$ lesz.

Kapcsolódó linkek:
http://presslink.dlink.com/pr/?prid=208
http://games.dlink.com/products/?pid=370