Belépés

TámogatóinkHuWiCo találkozó - 2004. április 24. 10-18 óra - végleges információk

Végre megszületett a végleges helyszín, időpont és kb. minden.
Helyszínként az OTP Bank Rt. békásmegyeri üdülőjében szereztünk egy termet, erről képeket itt találhattok.A helyszín 34-es vagy 145-ös busszal közelíthető meg, mindkettővel a Hadrianus utcáig kell menni (Hadrianus u. - Királyok útja kereszteződés). A 34-es busz az óbudai Szentlélek térről indul (Árpád híd HÉV megálló), a 145ös pedig a Békásmegyer HÉV megállótól. A pontos cím: 1039, Kossuth üdülőpart 136.

Mint szó volt róla, a találkozón pólót is lehet venni, ára 2000 Ft (vagy kevesebb, pontosabb adat a napokban).
Mégegyszer hangsúlyozzuk, hogy mindenkit szeretettel várunk, barát, barátnő, kishug, kisöccs, apuka, anyuka!

Az étkezést és italfogyasztást mindenkinek magának kell megoldania, de ha van rá igény, akkor egy közös pizzarendelés megoldható, a csapokból meg folyik a víz (a sörrel ellentétben!).
Internet is lesz a helyszínen, természetesen wireless, de néhány LAN port is rendelkézesre áll majd, de ez utóbbiak korlátozott számban (UTPről mindenki maga gondoskodjon).
Minden további kérdést a fórumba vagy a levelező listára várunk, és figyeljétek a weboldalt is, mert itt minden ki lesz írva, ha változás van.
A pólókra a jelentkezés lezárult, aki nem kért, annak még mindig juthat a hétvégi találkozón. A fölösleges pólókat érkezési sorrendben lehet megvásárolni!