Belépés

TámogatóinkA US Robotics is gyorsít

A hét elején jelentette be új sebességnövelő megoldását a hálózati eszközgyártó US Robotics. A londoni WLAN kiállításon elhangzottak szerint, a meglévő 802.11g Wireless Turbo eszközeikhez szánt firmware frissítéssel, a jelenlegi 54Mbps és 100Mbps helyett 125Mbps sebesség érhető el.

A múlt évben elfogadott 802.11g szabvány kínálta adatátviteli teljesítményt, az utóbbi hetekben számos piacvezető gyártónak sikerült már túlszárnyalnia különféle megoldásokkal. Most a USR is beállt közéjük.

A cég honlapjáról ingyenesen tölthetőek le azok a firmware és driver frissítések, melyekkel a felhasználók képesek eszközeik elméleti sebességét több mint 25-50%-al emelni.

A sebesség úgy tűnik egyre inkább meghatározóvá válik a Wi-Fi szegmensben is, mely 2003-ban már 2.5 milliárd dolláros forgalmat generált, mintegy 40%-al többet mint az előző évben. Fontos szem előtt tartanunk azonban, hogy a különböző gyártók egyedi megoldásai nem sok valószínűséggel tudnak egymással együttműködni, és nem is szabványosak.

Kapcsolódó linkek:
www.usr-emea.com/support/s-main-menu.asp?loc=unkg