Belépés

TámogatóinkElindult az iSITE.hu: az interneten, az internetrol

Az iSITE.hu Online Információs Internet Hírmagazin megkezdte muködését. Az oldal célja a szolgáltatósemleges információnyújtás a már meglévo internet-felhasználók és az internet után érdeklodok számára. Az iSITE olyan portál, melynek segítségével az érdeklodo naprakész információkat kaphat az internet hazai viszonyaival,
lehetoségeivel kapcsolatban. Részletes adatokat találhat a hazai internetszolgáltatókról, árak és szerzodési feltétetlek közül válogathat egy helyen. Technikai segítséget kérhet és kaphat az internet és internetezés témakörében, publikus fórumunk segítségével pedig akár általános témákról is beszélgethet. A kommunikációs igények további lefedésére pedig chat és egy NetMail levelezo csomag szolgál.

Az iSITE.hu online Internet Információs Hírmagazin egy az interneten jelenleg még hiányzó ur szerepét kívánja betölteni. Nem titkolt szándékuk egy korábban indult kezdeményezés, az isz.hu folytatása más alapokról, más szerkesztokkel, de ugyanolyan korrekt eszközökkel.

Az iSITE létrehozásának fo oka, hogy az érdeklodok hosszú keresgélés helyett egy felületen juthassanak minden fontos információhoz a hazai internetes élettel kapcsolatban. Összehasonlíthatja a fontosabb honi szolgáltatók termékeit és árait, így könnyebben juthatunk egy költséghatékony szolgáltatáshoz.

www.isite.hu