Belépés

TámogatóinkWLAN World Congress 2003

Idén is megrendezik a WLAN Word Congress-t, amin mindenki ott lesz (már aki megteheti)...... Az idén 2003. december 1-4 között rendezik meg a WLAN "világ konferenciát" Bécsben. Ezen felbuzdulva gondoltuk hát akkor kinézünk mi is hiszen kevés esetben adatik meg, hogy egy jelentősebb konferenciát a közelünkben rendeznek meg.
... Irtunk is gyorsan a registraciós címre, hogy hát pedig mi szeretnénk magunkat a listára felvetetni (bár gondolván némi regisztrációs díjra, rutinosan kértük, hogy még mielőtt tutira felvesznek a listára írják már meg a regisztrációs díjat). Mit ne mondjak nagyon készségesek voltak, sőőőőőőt. Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy kvázi hivatalos személynek levelet írván még aznap válaszolnak (persze a későbbiekből, rögtön érthetővé válik a gyorsaság oka).
... Notehát akkor megjött a levél :) VIP meghívó egyből meg minden (gyanúúúús). Már rögtön az összegre greppelve, találtam egy 2886-os "registration fee (VAT including)". Csak sajna nem derült ki pine alatt hogy a hülye html levélben euro, dollár, font vagy yen jel van az összeg előtt. Hát persze, hogy font. :) Gyorsan konstatáltuk, hogy hát akkor maradunk itthon ... még mielőtt felcsapnátok az online exchanger-t ez kb 1,1 millió forintnak felel meg (természetesen per fő)
... Ha esetleg valakit még ezek után is érdekel a dolog, még nem késő (ekkora összeg mellett még december 1-én sem lenne az):a Pr0gram