Belépés

TámogatóinkHotSpot kamera

Ki ne találkozott volna még azzal a bosszantó ténnyel, hogy a kevés memóriával rendelkező kamerájához való usb kábelt otthon/nagymamánál/barátnőnél felejtette. Elfogyott a hely - vagy a számunkra nagyon értékes képeket kell letörölni, vagy nem tudunk új képeket csinálni. A Kodak új kamerája ezt a problémát kívánja áthidalni, nem lesz másra szükségünk, csak egy WiFi hozzáférésre és máris lehet a képeket tölteni.


A kodak bejelentette, hogy 2005-ben új technológiával felszerelt kamerát fog a piacra dobni, olyan szoftverrel, amit a T-mobile által épített hotspotokkal is együtt tudnak majd működni. A szoftver támogatni fogja a 802.1x titkosítást is, bár a fényképező hamarabb fog piacra kerülni, mint a WPA-t is támogató, hozzá való program.

Az egyébként cirka 600 dolláros áron forgalomba kerülő eszköz alapból nem tartalmazza a WiFi kártyát, külön kell hozzá megvenni a hálózati kommunikációt támogató hardwaret.

A kamera legjobban egy Apple iPod Photo, egy PDA és egy digitális fényképező elegyére hasonlít, és a T-Mobile szóvivője szerint a szoftver kifejlesztése során szoros együttműködés van a kodak és közöttük.

Kapcsolódó linkek:

Kodak