Belépés

Támogatóink



Access Point extrém tulajdonságokkal

A 3e Technologies jóvoltából újabb érdekes eszközökkel bővűlt a piacon elérhető access pointok amúgy sem csekély számú mezőnye. A főleg katonai területekre koncentráló cég, erős titkosítási technológiát használó, és szinte minden környezeti és egyéb ártalmaknak ellenálló terméket mutatott be nemrég.

A külső és belső térben is használható 802.11b, 802.11g, és 802.11a szabványt támogató eszközcsalád tagjai többféle felhasználási területre készültek. A Washingtonban megrendezésre került Sea-Air-Space elnevezésű hadászati kiállításon megjelentetett termékek egyaránt jól funkcionálnak hotspot, repeater, LAN switch, vagy vezetéknélküli bridge-ként. Ezeken a képességeken felül egyéb extrákkal is felruházták őket, mint például PoE (Power Over Ethernet), villámvédelem, "idegen" AP detektálás, AES és 3DES titkosítás (vezetékes porton is), dinamikus kulcscsere stb. A beépített Security Server program pedig 802.1x, EAP és TLS azonosítást is lehetővé tesz.


Az AP-k megfelelnek a nagyon szigorú katonai elvárásoknak, melyek többek között a rezgés, rázkódás és EMI szembeni védelmet, valamint a szélsőséges páratartalom és hőmérsékleti viszonyok közötti működést jelentik.

Kapcsolódó linkek:
http://www.3eti.com